“Uw hypotheekadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Hypotheek aflossen

Jaarlijks is het mogelijk om een deel van uw hypotheek boetevrij af te lossen. Wij raden u aan om de opties op een rij te zetten met de consequenties die het heeft. Zodat aflossen voor u gunstig uitpakt. Zaken als de hoogte van de aflossing, fiscale aspecten en gebruiken van schenkingen voor het aflossen van de hypotheek, zijn onderwerpen waarover onze hypotheekadviseurs u graag informeren.

Eerlijk en persoonlijk advies

Het gedeeltelijk aflossen van uw hypotheek kan interessant zijn. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste financiële en marktontwikkelingen, denken met u mee en bekijken uw gehele situatie voor een passend, breed en persoonlijk hypotheekadvies. Vraag onze adviseurs om een hypotheekgesprek waarin u volledig wordt voorgelicht.

Contact

Voor- en nadelen van hypotheek aflossen

Aan het (extra) aflossen van uw hypotheek kleven zowel voor- als nadelen. Wij hebben voor u de voordelen en nadelen van (extra) aflossen op een rij gezet. Om alle ins en outs te weten te komen over de consequenties van het aflossen van uw hypotheek, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor vrijblijvend hypotheekadvies.

Team Hypotheek

Roy Kort
Hypotheekadviseur
Hanneke Martens
Hypotheekadviseur
Kelly Buijnsters
Binnendienstmedewerker