Luyten logo icon Luyten logo

Schadeverzekeringen

Verzeker bij ons uw onderneming en uw medewerkers met goede zakelijke schadeverzekeringen. De onafhankelijke adviseurs geven u advies over welke verzekeringen bij uw bedrijfssituatie passen en voor welk verzekeringspakket u het beste kunt kiezen. Daarnaast kunnen zij u ook branche specifieke preventietips geven om schade te voorkomen. De meest afgesloten zakelijke schadeverzekeringen zijn: een aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB), een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor Zelfstandig Ondernemers, een autoverzekering, een brandverzekering en een rechtsbijstandverzekering.

Milieuschadeverzekering Uw organisatie kan schade ondervinden door verontreiniging van de bodem of w…

Hoe gaan wij om met schade?

Pas bij een schade ervaar je de kwaliteit van het advies. Ook dan staat jouw adviseur voor je klaar. Je kunt dan rekenen op de deskundige en betrouwbare service van Luyten. Dat is wat we graag doen: direct helpen als dat nodig is.

Schade, wat nu?

Bij schade kun je ons altijd bereiken. Onze adviseurs zijn tijdens kantooruren beschikbaar, maar kun je bij nood ook buiten kantooruren bellen. Een schade brengt veel onzekerheid met zich mee. Dan is het goed om te weten dat de adviseurs van Luyten op dat gebied ervaren en deskundig zijn. Een gerust gevoel. Jouw adviseur staat je bij in het schadeproces en helpt stap voor stap om de schade op te lossen. Wij komen bij je langs, bekijken de schade en vullen samen de nodige formulieren in.

Zo weet je vaak nog voordat het naar de verzekeraar gaat, wat je kunt verwachten. Wij regelen de schade voor je en hebben contact met de verzekeraar. Zo zijn wij er ook als de expert langs komt. Dat is waar het ons nog steeds om draait: direct helpen als dat nodig is.

Direct schade melden?

Team Zakelijk

Stel een vraag
[hf_form slug="contact-form-overlay"]