Luyten logo icon Luyten logo

Charlotte Mangelaars

Hypotheekadviseur

Charlotte is geboren en getogen op de Wouwse Plantage, waar ze is opgegroeid op een boerderij. Sinds anderhalf jaar woont ze in Roosendaal. Voordat ze bij Luyten is gestart heeft ze Bedrijfskunde gestudeerd. Een goede vriendin werd door Arko gevraagd om te starten als stagiair, en omdat Charlotte ook een stageplek nodig had was ze ook van harte welkom.

Mail Charlotte

Over Charlotte

Uiteindelijk is ze op de afdeling Hypotheken terecht gekomen, dit vindt ze het allerleukst om te doen. Ze heeft nog een kleine pauze ingelast in haar Luyten-carrière en haar droom om skiles te geven nagejaagd. Na dit avontuur werd ze opnieuw warm ontvangen door het team. Haar focus als Hypotheekadviseur ligt op particulieren en klanten met een agrarisch tintje.

"Dat ik na mijn avontuur als skileraar direct terug mocht komen, dat voelde voor mij echt als thuiskomen."

Charlotte Mangelaars

Charlotte is gespecialiseerd in:

Bij het kopen van een huis heb je veel vragen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Nie…

Even niet aan het werk?

Skivakanties zijn de grote passie van Charlotte. In het weekend vind je haar terug op het voetbalveld in de Wouwse Plantage, tenzij ze uit spelen natuurlijk.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

We maken soms de grap: werken bij Luyten betekent het opgeven van je privacy. Dat is natuurlijk maar gekkigheid, dat komt doordat we vaak persoonlijke gesprekken voeren met elkaar en oprechte interesse hebben in elkaars leven.