Corné van Ginneken

Assurantieadviseur

We stellen je voor aan Corné. Een geboren Etten-Leurenaar, waar hij nog altijd woont samen met zijn vrouw. Sinds 1988 is hij werkzaam bij de Luyten Adviesgroep. Hij heeft alle ontwikkelingen meegemaakt, zowel van het bedrijf zelf als binnen de verzekeringswereld. Hij kan er hele boeken over schrijven.

Mail Corné

Over Corné

Corné is gestart als algemeen assurantieadviseur, met de tijd is hij steeds meer de agrarische en MKB richting uitgegaan. Met bakken aan ervaring is hij een allrounder met oog voor detail. Tegenwoordig werkt hij nog 4 dagen voor Luyten. Sinds een aantal jaar is hij ook actief als molenaar. Daarnaast heeft hij samen met zijn vrouw een Volkswagenbusje aangeschaft waar ze graag mee op pad gaan.

"Bij Luyten gaan we ook altijd die stap verder om te helpen. We geven echt veel aandacht aan onze klanten."

Corné van Ginneken

Corné is gespecialiseerd in:

Luyten is al meer dan 60 jaar actief in de agrarische sector. Zowel onze oprichter als het huidige a…

Even niet aan het werk?

Dan zwerft Corné rond in een camperbusje. Genieten van de natuur, samen met zijn vrouw. Als trotse opa spendeert hij ook graag tijd met zijn kleinkind.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Corné haalt mensen het liefst uit hun telefoons. “Wat lees je nou?”, is een vraag die hij stelt om dit voor elkaar te krijgen. Hij bespreekt graag het nieuws en vertelt vaak over de geschiedenis.