Ellen Koeken-Neijs

Schadebehandelaar

Dit is Ellen! Een van origine Rijsbergse boerendochter die met haar man en kids in Effen woont. Zij is sinds januari 2016 werkzaam bij Luyten Adviesgroep. Ellen heeft na haar studie ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en heeft diverse vakdiploma’s op zak. Voordat ze bij Luyten is gestart was ze 11 jaar werkzaam als managementassistente voor een grote hotelketen. Van de hotelsector naar de verzekeringsbranche, dat lijkt een hele stap. Toch voelde Ellen Koeken-Neijs zich 4,5 jaar geleden bij Luyten meteen thuis. ‘Ook hier zetten we de klant centraal.’

Mail Ellen

Over Ellen

Het werk als schadebehandelaar bevalt Ellen goed. Juist bij schade komt de waarde van een verzekering in beeld. Een schade voor de klant binnen de polisvoorwaarden en de wet- en regelgeving zo goed mogelijk afhandelen is waar wij het verschil maken.

"Ik ga met plezier naar mijn werk. Hier kun je lekker jezelf zijn. Er is ruimte voor gezelligheid en serieuze gesprekken, we zijn meer dan alleen collega’s."

Ellen Koeken-Neijs

Ellen is gespecialiseerd in:

Even niet aan het werk?

Haar vrije tijd spendeert Ellen graag met haar man en 3 kinderen. De banden met familie en vrienden vindt ze belangrijk, deze worden actief onderhouden.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Het gaat natuurlijk over schades: wordt een schade wel of niet gedekt? Dat wordt toch doorgepakt in de pauzes. We hebben oprechte interesse in elkaar. Van leuke evenementen tot dates en levenslessen, niets blijft onbesproken.