Luyten logo icon Luyten logo

Fleur Mensink-Slavenburg

Binnendienstmedewerker

Fleur werkt sinds december 2015 bij Luyten. Samen met haar man Niels, dochter Fay en zoon Jace woont ze in Etten-Leur. Voordat ze in de financiële wereld terecht kwam studeerde ze toerisme. Die richting bleek het toch niet helemaal te zijn voor Fleur. Ze ontdekte de wereld van verzekeringen en was al snel overtuigd. In de afgelopen jaren heeft ze haar WFT diploma’s basis, schade particulier en schade zakelijk behaald. Nu werkt ze als binnendienstmedewerker en helpt ze onze particuliere klanten bij schade.

Mail Fleur

Over Fleur

Fleur is er voor de recreatieve verzekeringen. Van campers tot boten en fietsen. Ook andere particuliere zaken pakt ze met liefde op. Ze heeft Luyten Adviesgroep als werkgever gekozen door de bedrijfscultuur die er heerst. Het is een echt mensenbedrijf waar het belangrijk wordt gevonden dat de medewerkers het goed hebben. Het leukste aspect van het werk? Dat is de veelzijdigheid. Het contact met mensen om zaken uit te zoeken.

"Bij Luyten Adviesgroep wordt gezorgd dat je mentaal goed in je vel zit, dat vinden ze belangrijk. Je weet wat je aan elkaar hebt."

Fleur Mensink-Slavenburg

Fleur is gespecialiseerd in:

Een leven lang financiële rust. Dat krijg je als je weet waar je staat en wat je nodig hebt voor de…

Even niet aan het werk?

In haar vrije tijd is Fleur veel met haar gezin. Lekker genieten met man en kids. Eenmaal per week is ze in het zwembad te vinden, ze loopt hard en doet aan bootcamps. Fleur is ook altijd in voor een gezellige tijd met vrienden.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Het gaat vaak over de kinderen, of over weekendplannen. Fleur hoort graag van collega’s hoe het met ze gaat en wat ze zoal bezighoudt in het leven.