Luyten logo icon Luyten logo

Marina Christianen

Binnendienstmedewerker

Marina woont samen met haar vriend en 2 dochters in buitengebied van Breda, aan de rand van Etten-Leur. Sinds 2001 is ze de steun en toeverlaat van onze agro-assurantieadviseurs. Daarbij verzorgt Marina de financiële administratie. Ze is begonnen als stagiair binnen een team van 12 collega’s. Voormalig directeur Mario kwam bij haar thuis voor advies, vertelde over de vacature en Marina was meteen enthousiast.

Mail Marina

Over Marina

Na haar stage is ze blijven plakken bij Luyten, en daar is ze nog steeds ontzettend blij mee! Ondertussen is ze onderdeel geworden van de inventaris en niet meer weg te denken uit het team. De werkdag is succesvol afgerond als alle to-do’s weer zijn gedaan en het een positieve dag is geweest. Dan voelt Marina zich het meest op haar plek.

"Het is altijd gezellig op kantoor. Zeker nu na de corona tijd vind ik het fijn dat iedereen weer samen op kantoor kan werken."

Marina Christianen

Marina is gespecialiseerd in:

Luyten is al meer dan 60 jaar actief in de agrarische sector. Zowel onze oprichter als het huidige a…

Even niet aan het werk?

Marina sport wekelijks, vaak in de vorm van een bootcamp. Ze maakt regelmatig een wandeling met vriendinnen en de hond. Vaak is ze is druk in de weer met de kinderen.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Er is maar 1 pauze per week waar Marina bij is, en dat gaat vaak gepaard met een wandeling. Wat er dan wordt besproken? Een beetje van alles. Weekendplannen, kinderen en hoe het met iedereen gaat.