Roy Kort

Hypotheekadviseur

We stellen je voor aan Roy. Hij woont in Rucphen, samen met zijn vrouw en zoon. Hij heeft altijd in de financiële dienstverlening gezeten. Waarom hij zo graag bij Luyten werkt? Het is een familiair bedrijf terwijl het geen familie is. Er worden geen targets aangehouden, iedereen doet zijn uiterste best voor de klant omdat ze dat zelf belangrijk vinden. Het is een menselijk bedrijf met korte lijnen.

Mail Roy

Over Roy

Roy bereikt graag zijn werkdoelen. Die instelling is gegroeid vanuit zijn voetbaltijd bij RBC Roosendaal. Via de voetbalwereld is hij uiteindelijk ook in de financiële wereld beland. Door avondstudies te volgen en de nodige vakdiploma’s te behalen is hij gekomen waar hij nu is. En dat bevalt hem goed.

"Bij Luyten word je gewaardeerd voor wie je bent, je kunt jezelf zijn. Het is een warme organisatie. Iedere ochtend kom ik fluitend aan."

Roy Kort

Roy is gespecialiseerd in:

Bij het kopen van een huis heb je veel vragen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Nie…

Even niet aan het werk?

Roy tennist graag, padel vindt hij fantastisch en hij maakt geregeld een flinke wandeling. Hij geniet graag van het leven, weekendjes weg mogen daarin niet ontbreken.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Tijdens de pauze heeft Roy een belangrijke taak: de hond uitlaten. Hij mist dus vaak de conversaties tijdens dit moment. Maar de gesprekken bij de koffieautomaat zijn vaak gerelateerd aan sport. Andere onderwerpen die hij graag bespreekt zijn politiek en de actualiteit.