Onze missie

Het verschil maken voor onze klanten is onze passie. Het drijft ons om steeds het beste uit onszelf te halen. We besteden dan ook veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Zij krijgen alle ruimte om zich in te zetten voor klanten. Daarmee maken ze niet alleen zichzelf en onze klanten sterker, maar ook onze omgeving. Want het draait om meer dan ons kantoor. Wie sterk is kan ook het verschil maken op andere gebieden. Móet het verschil maken, vinden wij. Daarom sponsoren en steunen wij allerlei verenigingen en initiatieven. In en rondom Etten-Leur tot ver over de grens.

Sponsoring

De voetbalclub in blauw en wit, de wielrenners die altijd vooruit willen, het grootste evenement van Etten-Leur: ze hebben ons hart en onze steun. Daarmee dragen we bij aan het verbindende sport- en spelplezier, dat zo belangrijk is in onze samenleving. Heb je een goed idee of een mooie initiatief? Wie weet wat we voor elkaar kunnen doen!

KWF

Zebravissen, je moet er maar opkomen. Met een vernuftig model bestudeert Ellen van Rooijen het ontstaan van melanomen (kwaadaardige huidtumoren) via deze vissoort. Ellen heeft nieuwe regulatoren gevonden in de vis die overeenkomen met de ontwikkeling van deze specifieke soort tumoren in een mensenhuid. Deze regulatie is omkeerbaar bij de vis, dus het onderzoek is veelbelovend voor de ontwikkeling van nieuwe gerichte therapieën. Luyten steunt dit vernieuwende onderzoek van Ellen met heel veel trots.

Oxfam Novib

Een rechtvaardige wereld zonder armoede. Oxam Novib strijdt voor een prachtig doel. Zij geeft mensen de kans om een eigen bestaan op te bouwen. Bijvoorbeeld door hen uit te rusten met belangrijke basiselementen die voor ons vaak vanzelfsprekend zijn: rechten, kennis en toegang tot financiële middelen. Als één van de ruim 700 bedrijvenambassadeurs in Nederland biedt Luyten ondernemers in ontwikkelingslanden de kans een goede start te maken met een microkrediet.

Stichting BAJA

Hoe één mens een groot verschil kan maken. De stichting Baja van Corry Musters bouwde al veel scholen in Afrika. Met de kennis die kinderen daar vergaren hebben ze meer kansen voor een goede toekomst. Het verhaal en de drive van Corry inspireren ons enorm en wij steunen haar stichting dan ook door dik en dun.