Luyten logo icon Luyten logo
Peeters Agro

Peeters Agro

Een familiebedrijf met een passie voor het vak. Altijd op zoek naar verbetering en met het oog op de markt gericht, wat resulteert in de lekkerste aardbeien.

Aardbeienbedrijf Peeters Agro

Verse aardbeien. Van die mooie grote en lekkere zoete. Geniet jij er ook altijd zo van? Aardbeienbedrijf Peeters Agro in Hoeven is een van de telers die zorgt dat ze in de supermarkt liggen. Een familiebedrijf met een hart voor het vak. Elke dag is er weer de uitdaging om een zo goed mogelijk product te realiseren.

“Inmiddels is de relatie zo goed gegroeid dat we altijd met ArkoSpecialist agro om de tafel gaan als we plannen hebben.”

Peeters Agro

Gevarieerd werk

Vader Kees en moeder Willy begonnen het bedrijf, zoons Erik en John stapten erin. In Hoeven worden de aardbeien van de volle grond en op stellingen geteeld, in Klein-Zundert hebben ze een kas. Dit biedt genoeg variatie, ook voor de medewerkers van het bedrijf. Leuk en gevarieerd werk op een veilige, gezonde manier. Gemotiveerde mensen met ambitie voor de aardbeienteelt dragen bij aan de kwaliteit van de aardbeien.

Luyten afbeelding

Kijkend naar de markt

De focus ligt natuurlijk ook op die andere belangrijke groep mensen: de klanten. Jaarlijks komt er zon 130 kilo aardbeien van het bedrijf. Dit gaat grotendeels naar binnen- en buitenlandse supermarkten. Bij Peeters Agro kijken ze naar wat de markt vraagt. Ze zijn altijd op zoek naar hoe het beter kan. Regels en wetten zijn altijd in verandering, teeltsystemen worden verbeterd. Dit vraagt om aanpassingsvermogen, met als resultaat: grote, zoete aardbeien.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Investeren in samenwerking

Het grote voordeel van het familiebedrijf is dat al het werk goed verdeeld kan worden. Iedere ochtend zit vader met zijn zonen om 5 uur aan de koffie. De taken zijn goed verdeeld en er wordt goed geïnvesteerd in de samenwerking. De basis is dat ze elkaar altijd helpen en open en eerlijk zijn naar elkaar.

In alle vertrouwen

Die instelling vindt John ook bij Luyten. Pa zag de ambitie bij Arko en zei dat hij er maar eens goed naar moest kijken. Dat pakte natuurlijk goed uit, want Arko weet waar hij het over heeft. Eigenlijk heeft hij overal verstand van, van brommers tot aan rechtszaken. Maar vooral van financiën en verzekeringen, daarin bewijst hij steeds weer zijn waarde. Zo hebben we eens een zaak met veel schade gehad die drie jaar duurde. Doordat Arko daar heel nauw bij betrokken was, is dat uiteindelijk goed opgelost. Alleen was het nooit gelukt. Inmiddels is de relatie zo goed gegroeid dat we altijd met Arko om tafel gaan als we plannen hebben. Als hij het niks vindt, denken we er toch nog eens goed over na. Hij hoort veel, ziet meer en we hechten waarde aan zijn oordeel. Het is waardevolle extra kennis waarop we onze besluitvorming baseren. In alle vertrouwen dat hij het beste met ons voor heeft.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding
Ook eens sparren met ons over jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.
Naar de contact pagina Direct bellen