Luyten logo icon Luyten logo

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Soms neemt het leven onverwachte wendingen en ben je niet meer in staat om te werken vanwege ziekte of een ongeval. Dit kan iedereen overkomen, zelfs directeuren en ondernemers. Het is dan ook verstandig, eigenlijk essentieel, om jezelf te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid. Dit doe je door het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Met een AOV ontvang je een uitkering tot aan je pensioenleeftijd wanneer je arbeidsongeschikt raakt, zelfs als dit gedeeltelijk is. Maar hoe bepaal je het juiste verzekeringsbedrag? Onze adviseurs staan klaar om samen met jou de mogelijkheden te bespreken. Je staat er niet alleen voor.

Aandacht voor jouw AOV

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies voor jou

We begrijpen dat het kiezen van de juiste AOV een belangrijke beslissing is, en daarom bieden we eerlijk en persoonlijk advies. Als directeur of ondernemer wil je er zeker van zijn dat je een inkomen hebt, zelfs als je niet kunt werken, of dit nu tijdelijk of langdurig is. Maar welke AOV past het beste bij jou? Dit hangt af van verschillende factoren, zoals premie aftrekbaarheid, de dekking, de wachttijd voor uitkering, en meer. Bij Luyten voorzien we je graag van op maat gemaakt advies en beantwoorden we al je vragen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek over jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De details van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wat is belangrijk om op te nemen in jouw AOV? Dat is een goede vraag! Onze assurantieadviseur zet alle essentiële informatie voor je op een rijtje, zoals je huidige inkomen, leeftijd, en beroep. Maar ook welk percentage van je inkomen je wilt verzekeren, je pensioenplannen, en de staat van je financiële buffer. Met deze persoonlijke gegevens bieden onze assurantieadviseurs jou een op maat gemaakt advies over je AOV en de bijbehorende premie. We staan klaar om je te helpen, voor gemoedsrust, zelfs als de onverwachte gebeurt.

Aandacht voor jouw AOV

Wil je meer informatie? Bel dan gerust onze verzekeringsadviseurs voor hulp. Wij staan voor je klaar.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs