Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Door een nare ziekte of vervelend ongeval kun je niet meer werken: je bent arbeidsongeschikt. Als je directeur bent van een bedrijf of ondernemer is het verstandig – eigenlijk onmisbaar – om je daartegen te verzekeren. Sluit daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Hiermee ontvang je bij arbeidsongeschiktheid een uitkering tot je pensioenleeftijd. Ook als je gedeeltelijk ongeschikt raakt, ontvang je zo’n uitkering. Benieuwd voor welk bedrag je je het beste kunt verzekeren? Kom eens langs bij een van onze adviseurs in Etten-Leur. Samen met jou bekijken ze de mogelijkheden.

Eerlijk en persoonlijk advies

Als directeur of ondernemer wil je natuurlijk verzekerd zijn van een inkomen op het moment dat je (gedeeltelijk) niet meer kunt werken of zwanger bent. Sluit daarvoor een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Welke? Dat is afhankelijk van veel factoren en jouw wensen. Denk maar aan de aftrekbaarheid van de premie, de hoogte van de dekking, de wachttijd van de uitkering en meer. Wij van Luyten geven je graag advies op maat en beantwoorden al je vragen. Kom eens langs voor een kop koffie en adviesgesprek over je arbeidsongeschiktheidsverzekering in
Etten-Leur.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Risico´s afdekken

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Wat is belangrijk om op te nemen in een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Een goede vraag! Onze assurantieadviseur zet graag alles voor je op een rijtje. Zoals je huidige inkomen, leeftijd en beroep. Maar ook welk percentrage van je inkomen je wilt verzekeren, wat je pensioenvoornemens zijn en hoe je financiële buffer ervoor staat. Met deze persoonlijke gegevens geeft onze assurantieadviseur in Etten-Leur je een betrouwbaar advies op maat over een arbeidsongeschiktheidsverzekering en de bijbehorende premie.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs