Autoverzekering

Je nieuwe wagen wil je natuurlijk goed verzekeren. Een passende autoverzekering mag daarom niet ontbreken. Het geeft je de garantie dat je snel hulp en reparatie ontvangt na een ongeval of schade. Zo ben je weer snel op weg. Je bepaalt zelf wat je wil verzekeren en op welke manier. Je kiest uit een van de hieronder genoemde dekkingen. Weet je niet wat het beste bij je past? Wij van Luyten geven je graag advies over je autoverzekering in Etten-Leur!

Eerlijk en persoonlijk advies

Een gloednieuwe auto, tweedehands auto of oldtimer. Ze vragen allemaal om een andere verzekering. Welke past het beste bij jou? Het afsluiten en vergelijken van je autoverzekering kun je zelf doen, maar ook aan ons overlaten. We vergelijken de meest voordelige verzekeringen en geven je eerlijk en gericht advies over de autoverzekering die bij jouw auto past.

 

Contact

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Snel ter plaatse

Schade aan je auto? Bel ons! Vanuit ons kantoor in Etten-Leur staat ons Luyten-team voor je klaar en zijn we snel ter plaatse. Onze verzekeringsadviseurs komen graag langs en lossen het samen met je op. Ook telefonisch kun je op ons rekenen. Onze assistentes beantwoorden al je vragen of helpen bij het wijzigen van je verzekeringsgegevens.

Autoruitschade

Een sterretje in je voorruit: meestal is het zo gefikst en gratis gedekt door je autoverzekering. Maar ook bij grotere ruitschade kan een ruitreparatie of ruitvervanging snel en eenvoudig plaatsvinden. Wij van Luyten wijzen je graag op de financiële voordelen. Zo proberen we onverwachte kosten te voorkomen.

Aanvullende autoverzekering: Inzittendenverzekering

Samen onderweg; gezellig! Maar wat als je onderweg een ongeluk krijgt en je bijrijder gewond raakt? Of zijn of haar laptop sneuvelt door een het ongeval? Je wil niet voor deze materiele of letselschade opdraaien. Gelukkig is er de inzittendenverzekering. Deze sluit je gemakkelijk bij ons af naast je autoverzekering.

Autoverzekering afsluiten

Je wilt je auto goed verzekeren. Maar wat is de voordeligste premie? En wat zijn de beste voorwaarden? Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies en sluiten de autoverzekering meteen voor je af. Gewoon om de hoek, in Etten-Leur.

Team Particulier