Luyten logo icon Luyten logo

Autoverzekering

Je bent de trotse eigenaar van een nieuwe auto. Iets waar je zuinig op wilt zijn, daarom wil je deze goed verzekeren. Maar welke autoverzekering en eventuele aanvullingen zijn nodig voor jouw auto? Een passende autoverzekering is essentieel, want het biedt de zekerheid van snelle hulp en reparatie na een ongeval of schade. Zo kun je snel weer de weg op. Er zijn verschillende dekkingen om uit te kiezen. Als je twijfelt, staan wij van Luyten in Etten-Leur klaar om je te adviseren over de ideale autoverzekering voor jouw situatie. Met aandacht. Zo kun jij onbezorgd de weg op.

Aandacht voor jouw auto

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Of je nu een splinternieuwe auto hebt, een tweedehands wagen, of een geliefde oldtimer, elke auto verdient een op maat gemaakte verzekering. Maar welke verzekering past het beste bij jou? Het vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen kun je zelf doen, maar je kunt het ook aan ons overlaten. Wij vergelijken de meest voordelige opties en voorzien je van eerlijk en gepersonaliseerd advies over de autoverzekering die perfect bij jouw auto past.

Altijd snel ter plaatse bij schade

Heb je schade aan je auto? Bel ons meteen! Vanuit ons kantoor in Etten-Leur staat het Luyten-team voor je klaar en zijn we snel ter plaatse. Onze verzekeringsadviseurs komen graag langs om samen met jou de situatie op te lossen. Ook telefonisch kun je op ons rekenen. Onze assistentes beantwoorden al je vragen en helpen je met het wijzigen van je verzekeringsgegevens wanneer dat nodig is.

Autoruitschade kosteloos gedekt

Een sterretje in je voorruit is vaak snel gerepareerd en wordt doorgaans kosteloos gedekt door je autoverzekering. Zelfs bij grotere ruitschade kan een ruitreparatie of -vervanging snel en moeiteloos worden geregeld. Bij Luyten wijzen we je graag op de financiële voordelen om onverwachte kosten te voorkomen. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Autoverzekering op maat afsluiten

Je wilt je auto op de juiste manier verzekeren, maar waar vind je de meest voordelige premie en de beste voorwaarden? Onze adviseurs staan klaar om je persoonlijk advies te geven en de autoverzekering direct voor je af te sluiten. Wij staan voor je klaar.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs