“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Autoverzekering

Uw heilige koe wilt u vanzelfsprekend goed verzekeren! Een goede autoverzekering biedt u de zekerheid dat u directe hulp en snelle reparatie na een ongeval ontvangt. Door ons bent u snel weer op weg. U bepaalt zelf wat u wilt verzekeren en op welke wijze. Voor uw autoverzekering kiest u uit één van onderstaande drie dekkingen. Wij staan u graag bij in advies welke autoverzekering het beste bij u past.

Eerlijk en persoonlijk advies

Het vergelijken en afsluiten van uw autoverzekering kunt u zelf doen of u kunt dit uitbesteden. Wij nemen u het werk uit handen door voor u de meest voordelige verzekeringen te vergelijken en geven u eerlijk en gericht advies welke verzekering het beste bij uw auto past. Een gloednieuwe auto vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een tweedehands auto of een oldtimer.

 

Contact

Downloads

Snel ter plaatse

Vanuit ons kantoor in Etten-Leur staat ons hele Luyten-team voor uw klaar! Zo zijn wij flexibel en snel op locatie wanneer u ons nodig heeft. In geval van bijvoorbeeld schade aan uw auto komen onze verzekeringsadviseurs graag langs. Onze assistentes staan u daarnaast graag telefonisch te woord voor het beantwoorden van vragen of het wijzigen van uw verzekeringsgegevens.

Autoruitschade

Een sterretje in uw voorruit. In veel gevallen is het zo weer gefikst en meestal gratis gedekt door uw autoverzekering. Maar ook als het een grotere ruitschade betreft, kan een ruitreparatie of ruitvervanging snel en eenvoudig plaatsvinden. Wij wijzen u als uw financieel adviseur graag op financiële voordelen, zodat u in zo min mogelijk gevallen een financiële domper te verwerken krijgt.

Aanvullende autoverzekering: Inzittendenverzekering

Een inzittendenverzekering vergoedt geleden letsel- en materiële schade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ziekenhuis- en revalidatiekosten, veroorzaakt door het ongeval. Maar ook aan bijvoorbeeld een gesneuvelde laptop die in uw auto lag ten tijde van het ongeval. Deze verzekering wordt vaak naast een autoverzekering afgesloten.

Autoverzekering afsluiten

Wij begrijpen dat u uw auto goed en tegen de beste voorwaarden voor de voordeligste premie wilt verzekeren. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies om direct uw autoverzekering af te sluiten.

Team Particulier

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerker
Geert van Tricht
Schadebehandelaar