“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Inboedelverzekering

Schade aan uw spullen in huis kunt u afdekken met een inboedelverzekering. Zo zijn al uw spullen in en om uw huis goed verzekerd. Hiermee hebt u de zekerheid dat bij ongelukjes, waterschade, brand of inbraak uw waardevolle zaken goed zijn verzekerd. Afhankelijk van de gekozen dekking krijgt u uitgekeerd. Om te bepalen wat u dient te verzekeren en voor welk bedrag, is het verstandig dat een van onze adviseurs met u een waardebepaling doet van uw spullen. Aan de hand daarvan kan de hoogte van de premie en eventueel aanvullende dekkingen worden afgesloten.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zelf vergelijken en afsluiten van uw inboedelverzekering of uitbesteden ervan? De keuze is aan u. Wij nemen u het werk uit handen door voor u de meest voordelige inboedelzekeringen naast elkaar te leggen en geeft u een betrouwbaar en concreet advies welke verzekering het beste bij uw inboedel past. Wanneer u dure apparatuur en kostbare huisraad heeft, wilt u natuurlijk een hogere dekking dan wanneer u over niet zo’n exclusieve inboedel beschikt. Wij zetten graag voor u op een rijtje welke inboedelverzekering het best bij uw huisraad past.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw inboedelverzekering.

Verzekeringskaart inboedelverzekering

Polisvoorwaarden inboedelverzekering

Inboedelverzekering afsluiten

Wanneer u een inboedelverzekering wenst af te sluiten staan onze medewerkers u graag bij. Zij inventariseren samen met u de waarde van uw inventaris en uw woonsituatie om op basis daarvan een advies te geven welke inboedelverzekering het best bij u past. Vervolgens regelen zij de rest en is uw inboedel verzekerd tegen schades tegen de beste premie.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs

Mieke Dekkers
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker
Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker