Luyten logo icon Luyten logo

Inboedelverzekering

Jouw huis herbergt talloze waardevolle spullen. Het is verstandig om deze te beschermen met een betrouwbare inboedelverzekering. Onverwachte gebeurtenissen, zoals ongelukken, waterschade, brand of inbraken, kunnen iedereen overkomen. De hoogte van de uitkering bij schade is afhankelijk van de gekozen dekking. Bij Luyten helpen onze deskundige adviseurs je graag om de dekking te vinden die naadloos aansluit op jouw behoeften. Samen met jou bepalen ze de waarde van je bezittingen, wat de premie van je inboedelverzekering bepaalt. Hier heb je ook de mogelijkheid om aanvullende dekkingen te overwegen.

Aandacht voor jouw inboedel

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Verzekeringen vergelijken

Of je nu waardevolle elektronica in huis hebt, kostbare meubels bezit of een meer bescheiden interieur hebt ingericht, voor iedereen is er een geschikte inboedelverzekering en premie beschikbaar. We begrijpen dat je niet meer wilt betalen dan nodig is. Onze adviseurs nemen graag de tijd om verschillende inboedelverzekeringen met je te vergelijken en bieden eerlijk en concreet advies. Zo ben je er zeker van dat je de meest geschikte inboedelverzekering afsluit, zonder gedoe. We staan altijd klaar om je te helpen.

Ben je geïnteresseerd in het afsluiten van een inboedelverzekering? We helpen je graag. Samen bepalen we de waarde van je inventaris, ontvang je deskundig advies en sluiten we de verzekering voor je af. Zo kun je met een gerust hart genieten van je huis, wetende dat je bezittingen goed beschermd zijn, inclusief een passende premie.

Inboedelverzekering afsluiten

Interesse in een inboedelverzekering? We helpen je graag. We bepalen samen met jou de inventariswaarde, geven advies en sluiten hem voor je af. Zo weet je zeker dat je de inboedelverzekering hebt die het beste bij je past. Inclusief natuurlijk de beste premie. Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste verzekering. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor en bespreek jouw wensen met onze specialisten.

Bescherm je kostbare spullen

Zorg dat je kostbare spullen beschermd zijn tegen onverwachte gebeurtenissen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste inboedelverzekering. Meer informatie? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem eens contact op met onze specialisten! Wij staan voor je klaar.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs