Inboedelverzekering

Veel spullen in je huis hebben een financiële waarde. Het is daarom slim om ze te verzekeren met een inboedelverzekering. Want een ongeluk, waterschade, brand of inbraak komt altijd onverwachts. Hoeveel je uitgekeerd krijgt, hangt af van de gekozen dekking. Ga in gesprek met een van onze adviseurs om de best passende dekking te bepalen. Ze doen samen met jou een waardebepaling van je spullen. Zo wordt ook de premie van je inboedelverzekering bepaald en kun je eventuele aanvullende dekkingen afsluiten.

Eerlijk en persoonlijk advies

Dure apparatuur in huis? Kostbare huisraad? Of juist een low-budgetinrichting? Voor iedereen is er een geschikte inboedelverzekering en premie. Want je wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig. Inboedelverzekeringen vergelijken en afsluiten kan tijdrovend zijn. Laat het daarom aan onze adviseurs over. Ze leggen de inboedelverzekeringen naast elkaar en geven betrouwbaar en concreet advies. Zo weet je zeker dat je de best passende inboedelverzekering afsluit. Gewoon om de hoek, in Etten-Leur.

Contact

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Inboedelverzekering afsluiten

Interesse in een inboedelverzekering? We helpen je graag. We bepalen samen met jou de inventariswaarde, geven advies en sluiten hem voor je af. Zo weet je zeker dat je de inboedelverzekering hebt die het beste bij je past. Inclusief natuurlijk de beste premie.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs