Luyten logo icon Luyten logo

Zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is als een veilig vangnet voor onverwachte gezondheidsuitdagingen. We begrijpen dat zorgverzekeringen soms verwarrend kunnen zijn, er is zoveel keuze. Daarom staan wij voor je klaar om helderheid te bieden en je te helpen de juiste keuzes te maken. Jouw gezondheid is onze prioriteit en we willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt zonder onverwachte kosten.

Aandacht voor jouw zorg

Wij staan voor je klaar

https://www.luyten.nl/contact/

Eigen risico

Je zorgverzekering omvat een eigen risico – het bedrag van de zorgkosten dat je zelf moet dragen, momenteel vastgesteld op € 385. Maar wist je dat je ervoor kunt kiezen om dit eigen risico te verhogen? In ruil daarvoor bieden wij je een korting op je premie, wat tot wel € 17,50 per maand kan schelen. Echter, de keuze om je eigen risico te verhogen moet goed doordacht zijn. Als je verwacht meer zorg nodig te hebben, kan het verstandiger zijn om je eigen risico laag te houden. Onze experts bij Luyten helpen je graag om de juiste balans te vinden tussen lagere premies en voldoende dekking.

Aanvullende verzekeringen: maatwerk voor jou

Als het aankomt op aanvullende verzekeringen, merk je al snel dat de inhoud en premies sterk variëren tussen verschillende verzekeraars. Het is als het vergelijken van appels met peren. Bovendien vereisen sommige aanvullende verzekeringen een medische keuring, wat de zaken ingewikkelder kan maken. Bij Luyten begrijpen we dat iedereen unieke zorgbehoeften heeft. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het vinden van de aanvullende verzekering die precies past bij jouw situatie, zonder onnodige kosten of beperkingen. Want jouw gezondheid is van onschatbare waarde.

Wij maken zorg persoonlijk

Bij Luyten zetten we ons in om je te voorzien van persoonlijke aandacht en deskundig advies. We nemen de tijd om je zorgbehoeften te begrijpen en de beste opties voor je te vinden. Je kunt op ons rekenen om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van het begrijpen van je eigen risico tot het kiezen van de juiste aanvullende dekking. Want jouw gezondheid en gemoedsrust zijn onze hoogste prioriteit.

Zorgverzekering afsluiten

Bij Luyten staan we altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de zorgverzekering krijgt die je verdient, op een manier die bij jou past. We willen dat je met vertrouwen en goed beschermd de toekomst tegemoet gaat.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs