Luyten logo icon Luyten logo
Sando

Sando

Sando Puinrecycling & Bouwstoffen, gevestigd in Breda, is een oud familiebedrijf dat met de tijd meegaat. Moderniseren is belangrijk, het heeft ze gebracht tot waar ze nu staan.

Sando Puinrecycling & Bouwstoffen

Recyclen is en blijft mensenwerk. Daar zijn ze zich bij Sando van bewust. Het bedrijf is gespecialiseerd in puinrecycling. Ze verzorgen de levering van bouwstoffen en zijn sinds 2018 eigenaar van een gecertificeerde grondbank. Ook hebben ze een eigen loskade. In 13 jaar tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler. Ze beschikken over 5 breker sets en zijn actief in de zandhandel.

“De belangrijkste kracht van Luyten? Dat is echt het advies. Het oppakken van de vraagstukken die we hebben en daar de beste oplossingen voor vinden.”

Sando

Ruwe bolster, blanke pit

Sando heeft een robuust karakter, maar is alles behalve conservatief. Ze begrijpen het belang van modernisering. Met de tijd meegaan, zo blijf je actueel. Er wordt gekeken naar groei, welke samenwerkingen kunnen daaraan bijdragen? Welke stappen kunnen genomen worden om nog verder te groeien? Circulariteit staat momenteel hoog in het vaandel. Zoveel mogelijk energie besparen tijdens het productieproces. Dit wordt gerealiseerd door nieuwere machines in te zetten die minder verbruiken, of met een andere brandstof dan fossiele energie. Het hergebruik van hoogwaardige bouwstoffen speelt daar ook een belangrijke rol in.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Het personeel heeft een hart voor de zaak

Momenteel bestaat het bedrijf uit 16 vaste krachten. Daarnaast worden ZZP-ers ingezet. Er heerst een heel gezellige sfeer, die sfeer vinden ze ontzettend belangrijk. De mensen zijn ontzettend harde werkers. Allemaal hebben ze een hart voor de zaak, zonder enige twijfel.

Een duidelijk toekomstbeeld

Hoe ziet de toekomst eruit? Dat is nog maar de vraag. Maar zolang aan de circulariteit gewerkt blijft worden lijkt die veelbelovend. Waar ze in de laatste 4 jaar waren begonnen met stikstof en poly- en perfluorkoolstoffen zullen nu microplastics een grote rol gaan spelen. Daar zullen puinrecycling bedrijven zeker mee geconfronteerd gaan worden. Zo ook Sando. Dit vangen ze op door nieuwe behandelingstechnieken toe te passen. Die flexibiliteit, dat is wat nodig is.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

De grote kracht van Luyten

De belangrijkste kracht van Luyten, dat is het advies dat ze geven. Het oppakken van de vraagstukken die Sando heeft en daar de beste oplossingen voor vinden. De manier van communiceren, open en eerlijk, wordt gewaardeerd. Regulier contact, ook in de nazorg. Het advies van Luyten zorgt voor een optimale verzekering. De specialisten helpen bij complexe vraagstukken. Schades worden snel en goed afgehandeld. Bij Sando hoeven ze zich geen zorgen te maken over schades en de financiën, die financiële rust is precies wat ze nodig hebben. Ontzorgd worden.

Ook eens sparren met ons over jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.
Naar de contact pagina 076 5021087