Aansprakelijkheidsverzekering

Je laat een kostbare vaas van de buurvrouw vallen of je kind maakt schade aan de auto van de buurman. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, maar kan grote gevolgen hebben. Daarom is het slim om je hierop voor te bereiden met een aansprakelijkheidsverzekering (AVP). Je bent dan verzekerd voor onbedoelde schade die je hebt veroorzaakt bij een ander. Meer weten? Maak een afspraak met een van onze verzekeringsadviseurs. Gewoon dichtbij, in Etten-Leur.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is raadzaam

Twijfel je over een aansprakelijkheidsverzekering (AVP)? Altijd doen, is ons advies. Want daarmee voorkom je vervelende situaties met anderen bij schade. En niet te vergeten financiële problemen voor jezelf. Niet alleen bij materiële schade maar zeker ook bij letselschade. Ook opgelegde schadeclaims kun je afdekken met een aansprakelijkheidsverzekering. Vanaf ons kantoor in Etten-Leur geven we je graag eerlijk en persoonlijk advies over het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor jou en je gezin.

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Soorten aansprakelijkheidsverzekeringen

Een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) kun je afsluiten voor jezelf, je partner, je kinderen (als ze minderjarig en thuiswonend zijn) en je huisdieren. Samen met jou kijken onze adviseurs in Etten-Leur wat past bij jouw situatie. Hij of zij denkt ook mee over schade op het moment dat je iets leent of huurt of wanneer er schade of letsel is binnen je eigen gezin. Voor een paar euro per maand zijn jij en je gezin gedekt voor schades tot 1,5 miljoen euro!

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Met een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) ben je verzekerd voor materiële schade en letselschade die je per ongeluk toebrengt aan een ander. Dit kun je ook voor je gezin regelen. Maak een afspraak bij een van onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur. Samen met jou nemen ze de verzekeringsvoorwaarden door en sluiten ze eenvoudig en voordelig de beste aansprakelijkheidsverzekering af. Wel zo makkelijk. En zorgeloos!

Team Particulier