“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Aansprakelijkheidsverzekering

Er wordt wel eens gezegd dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Uit praktijk kunnen we inderdaad bevestigen dat dat regelmatig het geval is. Vandaar dat het goed is om een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) te hebben waarbij u bent verzekert van onbedoelde schades die u hebt veroorzaakt aan een ander. Hiermee worden schades afgedekt als u wat stuk maakt bij iemand anders. Dit kan gaan om bijvoorbeeld het laten vallen van een vaas of als uw kind per ongeluk schade veroorzaakt aan de auto van uw buurman met zijn fiets. Natuurlijk hele vervelende situaties, maar met een goede aansprakelijkheidsverzekering wordt de schade gelukkig vergoed.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten is raadzaam

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur raden wij u aan om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Zo voorkomt u vervelende situaties met anderen als er schade is ontstaan. Hiermee is onbedoelde aangebrachte schade aan derden verzekert. Dit kan om materiële schade gaan, maar ook om letselschade. En dit kan in de papieren gaan lopen. Een bijkomstigheid is dan ook dat u bij eventuele opgelegde schadeclaims afdekt met een aansprakelijkheidsverzekering (AVP). Wij voorzien u van eerlijk en persoonlijk advies voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering voor uzelf en uw gezin.

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw aansprakelijkheidsverzekering.

Verzekeringskaart aansprakelijkheidsverzekering

Polisvoorwaarden aansprakelijkheidsverzekering

Soorten aansprakelijkheidsverzekeringen

Een aansprakelijkheidsverzekering kunt u voor uzelf, maar ook voor een naasten afsluiten zoals uw partner of uw kinderen en huisdieren. Voorwaarde daarbij is dat de kinderen minderjarig zijn en thuiswonend. Samen met ons kijkt u wat u verzekert wenst te hebben. Bespreek met uw adviseur ook zaken als schade die kan ontstaan als u iets leent of huurt of wanneer er schade of letsel binnen uw gezin plaatsvindt. Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar voor enkele euro’s per maand ben u en uw gezin gedekt voor schades tot 1,5 miljoen euro.

Aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Wanneer u een aansprakelijkheidsverzekering afsluit bent u verzekerd voor schade die u onbedoeld toebrengt aan anderen op materieel en immaterieel vlak. Deze verzekering kunt u ook voor uw gezinsleden afsluiten. Wij nemen met u de verzekeringsvoorwaarden door en sluiten eenvoudig en voordelig de beste aansprakelijkheidsverzekering voor u af. Op deze manier zorgt u ervoor dat u geen zorgen heeft over financiële zaken ontstaan door schades en ongelukken.

Team Particulier

Arko de Hoon
Mede-eigenaar
Céline Vugts
Mede-eigenaar