“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Bootverzekering

U gaat graag in uw vrije tijd met uw pleziervaartuig het water op. Lekker een vrij gevoel met de haren in de wind. Uw boot beschermt u daarom tegen schade. Met een bootverzekering zorgt u ervoor dat u gedekt bent tegen schades als een aanvaring met een ander vaartuig, schade door weersomstandigheden of bijvoorbeeld diefstal. Van sloep tot speedboot verzekert u eenvoudig met onze hulp.

Eerlijk en persoonlijk advies

Naast de soorten verzekeringen heeft u ook de mogelijkheid om het vaargebied waarin u gebruik maakt van uw vaartuig aan te geven. Kiest u voor Nederland, Europa of wereldwijd? De premie is afhankelijk van het vaargebied dat u wenst te bevaren.

Contact

Soorten bootverzekeringen

Wettelijke aansprakelijkheid

Wanneer u uw boot wilt verzekeringen, kunt u deze WA verzekeren. De schade die hiermee gedekt wordt, is schade die u aan anderen toebrengt. Dit kan gaan om zowel materiële of letselschade gaan. Schade aan uw eigen boot is hierbij niet verzekerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan diefstal of beschadiging.

WA-cascoverzekering

Tevens heeft u de keuze om naast uw WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) uw eigen pleziervaartuig tegen beschadiging, schade door weersomstandigheden, vandalisme en diefstal te verzekering. Uw eigendommen in, op en aan uw boot zijn hierbij ook meeverzekerd. Voor meer informatie over de dekking van de verschillende bootverzekeringen verwijzen wij u graag door naar onze adviseurs en assistentes.

Bootverzekering afsluiten

Een passende bootverzekering sluit je zonder moeite af met onze hulp. Onze adviseurs vergelijken prijzen en voorwaarden, zodat uw verzekering aansluit op uw wensen. Vanzelfsprekend behoeft een nieuwe zeilboot een andere verzekering dan een tweedehands sloep. Neem contact met ons op om eenvoudig en goed uw vaartuig te verzekeren.

Team Particulier

Céline Vugts
Mede-eigenaar
Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker