Luyten logo icon Luyten logo

Bootverzekering

Heerlijk genieten van het water en de vrijheid die een boot biedt. Als bootbezitter wil je natuurlijk zorgeloos kunnen varen zonder na te hoeven denken over mogelijke risico’s. Bij Luyten helpen we daarbij. Een bootverzekering is een verstandige keuze. Met een bootverzekering ben je verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld aanvaringen, het weer en diefstal. Onze adviseurs helpen je graag bij het opstellen van een bootverzekering op maat voor jouw kostbare bezit.

Vaargebied
Vaar je alleen in Nederland of vaar je ook in andere landen? Misschien vaar je zelfs wereldwijd? Bij Luyten heb je de mogelijkheid om het vaargebied aan te geven waar je geregeld vaart. Op basis hiervan passen wij de premie aan.

Aandacht voor jouw boot

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Soorten bootverzekeringen

Bij het afsluiten van een bootverzekering kun je kiezen uit verschillende dekkingen. Zo kun je kiezen voor een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering, waarmee je gedekt bent tegen schade die je toebrengt aan een ander. Schade aan je eigen boot is dan niet meeverzekerd. Wil je jezelf beter verzekeren tegen risico’s? Kies dan voor een WA-casco verzekering. Met deze verzekering ben je niet alleen verzekerd tegen materiële en letselschade die je toebrengt aan anderen, maar ook tegen beschadiging, schade door het weer, vandalisme en diefstal. Zelfs je eigendommen in, op en aan de boot zijn gedekt.

Bootverzekering afsluiten

Ben je de trotse eigenaar van een vaartuig? Of dat nu een gloednieuw jacht is of een tweedehands sloep: elke boot verdient een bootverzekering op maat. Elke boot is anders en daarom is het belangrijk om de juiste bootverzekering af te sluiten. Bij Luyten vergelijken we de prijzen en voorwaarden van verschillende verzekeraars, zodat we de beste bootverzekering op maat kunnen aanbieden voor jouw boot en wensen. Onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur helpen je graag bij het kiezen van de juiste verzekering. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor in Etten-Leur.

Bescherm je boot tegen onverwachte gebeurtenissen

Bescherm je boot tegen onverwachte gebeurtenissen met een bootverzekering op maat van Luyten. Zo kun je zorgeloos genieten van het water en je kostbare bezit. Wij staan voor je klaar.

Team Particulier