Bootverzekering

Met mooi weer lekker het water op met de boot! Een heerlijke vrijetijdsbesteding, maar dat hoeven we jou als bootbezitter natuurlijk niet te vertellen. Dat kostbare bezit wil je natuurlijk verzekeren. Met een bootverzekering ben je gedekt bij bijvoorbeeld een aanvaring, schade door het weer of diefstal. Van sloep tot speedboot: je verzekert je boot bij Luyten in Etten-Leur.

Vaargebied

Vaar je vooral in Nederland of kom je ook in Europa of zelfs wereldwijd? Je hebt de mogelijkheid om het vaargebied waar je geregeld vaart aan te geven. Hier passen we je premie op aan.

Contact

Soorten bootverzekeringen

Wettelijke aansprakelijkheid

Je kunt ervoor kiezen om je boot WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren. Hiermee is materiële en letselschade die je toebrengt aan een ander gedekt. Loopt je eigen boot ook schade op bij het ongeval? Of wordt hij gestolen? Dit is dan niet meeverzekerd.

WA-cascoverzekering

Loop je liever minder risico? Ga dan voor een WA-casco verzekering. Je boot is dan verzekerd tegen beschadiging, schade door het weer, vandalisme en diefstal. Ook je eigendommen in, op en aan je boot zijn gedekt. Meer weten over de dekking van de verschillende bootverzekeringen? Onze adviseurs in Etten-Leur vertellen je graag meer.

Bootverzekering afsluiten

Ben je de trotse eigenaar van een vaartuig? Of dat nu een gloednieuw jacht is of een tweedehands sloep: elke boot verdient een bootverzekering op maat. Weten welke bij jouw boot past? Kom langs bij Luyten. We vergelijken de prijzen en voorwaarden, zodat we de beste verzekering voor jouw wensen kunnen afsluiten. Bel ons gerust voor een afspraak met onze verzekeringsadviseurs op ons kantoor in Etten-Leur.

Team Particulier