Luyten logo icon Luyten logo

Caravanverzekering

In Nederland heeft één op de negen huishoudens een caravan. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen genieten van zorgeloze vakanties met hun “tweede huis op wielen”. Met een caravan- of vouwwagenverzekering ben je gedekt tegen diefstal en schade veroorzaakt door bijvoorbeeld een aanrijding, storm of brand.

Stel je voor: tijdens een hevige storm valt er een dikke tak of boom op je caravan. Terwijl je de caravan verplaatst met je mover, raak je per ongeluk een paaltje. Een stevige hagelbui laat tientallen deukjes achter in het dak van je caravan. En wat als je caravan gestolen wordt? Een caravanverzekering dekt in deze gevallen (gedeeltelijk) de schade. Daarnaast biedt de caravanverzekering ook dekking tegen vandalisme.

Aandacht voor jouw caravan

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Met een gerust gevoel op reis

Deze situaties kunnen jouw vakantie een nare wending geven, iets waar je zeker niet op zit te wachten. Om zorgeloos op reis te kunnen gaan is het fijn om je caravan of vouwwagen volledig te verzekeren. Mocht er iets gebeuren onderweg, dan staan onze specialisten klaar om je te helpen. Voor, tijdens en na de vakantie. Bij vragen, pech onderweg of een noodgeval kun je contact opnemen. We zorgen er samen voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost, zo kun jij weer genieten van een welverdiende vakantie.

Caravan of vouwwagen verzekering die past bij jou

Een caravanverzekering of vouwwagenverzekering afsluiten is een belangrijke stap om je kostbare bezit te beschermen. Met de kennis en expertise van een verzekeringsadviseur kun je gemakkelijk en snel een geschikte caravanverzekering vinden. De premie en voorwaarden worden afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Bovendien zijn er uitgebreide mogelijkheden, zoals het meeverzekeren van je motor of het toevoegen van een nieuwwaarderegeling aan je caravanverzekering. In geval van onvoorziene omstandigheden waarbij je jouw caravan onderweg niet meer kunt gebruiken, wordt er zelfs vervangend verblijf geregeld.

Aandacht voor jouw caravan

Wil je meer informatie? Bel dan gerust onze verzekeringsadviseurs voor hulp. Ze helpen je graag om je vakantie met caravan of vouwwagen zo onbezorgd mogelijk door te laten gaan. Ook in het buitenland of onderweg. Wij staan voor je klaar.

Team Particulier