Caravanverzekering

Een op de negen huishoudens in Nederland heeft een caravan. Geen wonder: je gaat met je tweede huis op wielen heerlijk onbezorgd op vakantie. Net als een vouwwagen, kun je je caravan bij ons in Etten-Leur compleet verzekeren. Met een caravan- of vouwwagenverzekering ben je verzekerd tegen diefstal, schade door bijvoorbeeld een aanrijding, storm of brand. Zo kun je zonder zorgen op reis.

Eerlijk en persoonlijk advies

Schade aan je caravan of vouwwagen? Bel dan gerust onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur voor hulp. Ze helpen je graag om je vakantie met caravan of vouwwagen zo onbezorgd mogelijk door te laten gaan. Ook in het buitenland of onderweg. Wij van Luyten staan voor je klaar!

Contact

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Waarvoor ben ik met een caravanverzekering verzekerd?

Een flinke hagelbui, storm of een ongeluk: het kan je vakantie een vervelende draai geven. Vaak gaat dit gepaard met schade en dan wil je goed verzekerd zijn. Wij staan in Etten-Leur voor je klaar, voor, tijdens of na je vakantie. Heb je vragen, pech onderweg of een noodgeval? Bel ons en we lossen het snel voor je op zodat jij weer kunt genieten van je vakantie.

Caravanverzekering of vouwwagenverzekering afsluiten

Makkelijk en snel een caravanverzekering afsluiten. Dat kan bij Luyten. Met de kennis van onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur sluit je de best passende caravanverzekering af en betaal je niet teveel. De premie en voorwaarden worden afgestemd op jouw wensen. We geven je ook informatie over de uitgebreide mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat je ook je motor mee kunt verzekeren? Of dat je de caravanverzekering kunt uitbreiden met een nieuwwaarderegeling? En als je je caravan onderweg niet meer kunt gebruiken wordt er vervangend verblijf geregeld. Meer weten? Kom eens langs voor een afspraak over je caravanverzekering op ons kantoor in Etten-Leur.

Team Particulier