“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Fietsverzekering

Een fietsverzekering verzekert u tegen de kosten van diefstal of schade. Aangezien in Nederland jaarlijks meer dan 800.000 fietsen worden gestolen, is verzekeren van uw (nieuwe) fiets geen overbodige luxe. Wij verzekeren graag uw mountainbike, stadfiets, omafiets of racefiets tegen diefstal en beschadiging. Ook uw fiets met trapondersteuning kunt u bij onze verzekeringen onderbrengen.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zelf doen of uitbesteden? Aan u de keuze wat betreft het vergelijken en afsluiten van uw fietsverzekering. Wij ontzorgen u door voor u verzekeringen te vergelijken op prijs en dekking en geeft u oprecht en gericht advies welke verzekering het beste bij uw fiets past. Een hagelnieuwe renfiets vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een e-bike.

Wij nemen graag de tijd om die fietsverzekering te vinden die aansluit bij uw wensen. Door de mogelijkheden naast elkaar te leggen, zijn wij in staat tot het geven van een deskundig, eerlijk en persoonlijk advies waar u op kunt vertrouwen. Zo sluit u de beste fietsverzekering af.

Contact

Wat dekt een fietsverzekering?

Onder schade valt dan enkel de schade die door een aanrijding of bijvoorbeeld brand is veroorzaakt. Schade als gevolg van slijtage door uw fiets wordt niet verzekerd.

Het is logisch dat u zelf wel moet proberen te voorkomen dat uw fiets bijvoorbeeld gestolen wordt. Zo stellen verzekeraars als voorwaarden dat uw fiets op slot moet staan en u altijd in het bezit moet zijn van de reservesleutel.

Fietsverzekering afsluiten

Een passende fietsverzekering afsluiten met weinig moeite doet u met behulp van ons. Onze adivseurs vergelijken prijzen en voorwaarden, zodat uw verzekering passend is aan uw wensen. Naast het verzekeren van een gewone fiets kunt u ook uw elektrische fiets of e-bike verzekeren. Neem contact met ons op om eenvoudig en goed uw tweewieler te verzekeren.

Team Particulier

Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker
Patrick Maris
Assurantieadviseur