Fietsverzekering

Jaarlijks worden er in Nederland meer dan 800.000 fietsen gestolen. Het verzekeren van je (nieuwe) fiets is dan ook zeker geen overbodige luxe. Dus wil jij jouw mountainbike, stadsfiets, omafiets, racefiets of elektrische fiets verzekeren tegen diefstal en beschadiging? Onze adviseurs in Etten-Leur denken graag met je mee over de fietsverzekering die het beste bij jou past.

Eerlijk en persoonlijk advies

De beste fietsverzekering voor jou vergelijken en afsluiten: laat dat maar aan ons over. We geven je een eerlijk en gericht advies over welke verzekering bij jouw fiets past. Interesse in een deskundig, eerlijk en persoonlijk advies over je fietsverzekering in Etten-Leur? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wat dekt een fietsverzekering?

Waar ben je met je fietsverzekering precies voor verzekerd? Schade kan op verschillende manieren ontstaan. Met een fietsverzekering ben je gedekt voor schade door een aanrijding of bijvoorbeeld brand. Slijtage wordt niet verzekerd. Een voorwaarde voor de fietsverzekering: probeer te voorkomen dat je fiets gestolen wordt. Zet hem altijd op slot en zorg dat je de reservesleutel hebt. Alleen dan keren verzekeraars aan je uit.

 

Team Particulier