Luyten logo icon Luyten logo

Fietsverzekering

Fietsen, een prachtige manier om je te verplaatsen en te genieten van de buitenlucht. Helaas is Nederland ook bekend om het hoge aantal fietsdiefstallen – meer dan 800.000 per jaar! Het verzekeren van je (nieuwe) fiets is dan ook een verstandige keuze. Of je nu een mountainbike, stadsfiets, omafiets, racefiets of elektrische fiets hebt, wij willen dat jouw fietstochten zorgeloos zijn. Daarom staan onze adviseurs klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste fietsverzekering.

Aandacht voor jouw fiets

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Onze betrokkenheid bij jouw fiets

Bij ons krijg je geen standaardverzekering, maar een pakket dat bij jou en je fiets past. We begrijpen dat elke fietser unieke behoeften heeft. Daarom bieden we persoonlijk advies. We vergelijken verschillende opties en stellen een verzekering samen die naadloos aansluit op jouw situatie. Onze adviseurs nemen de tijd om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces. Want wij willen dat jij met een gerust hart kunt genieten van je fietstochten.

Fietsverzekering op maat

Misschien vraag je je af wat een fietsverzekering nu eigenlijk dekt. Met onze fietsverzekering ben je beschermd tegen schade door een aanrijding of bijvoorbeeld brand. Let op dat slijtage niet onder de dekking valt. Een belangrijke voorwaarde voor deze verzekering is dat je er alles aan doet om diefstal te voorkomen. Zorg ervoor dat je je fiets altijd goed op slot zet en dat je de reservesleutel bij de hand hebt. Op die manier kun je in geval van nood rekenen op de ondersteuning van je verzekeraar.

Klaar voor jouw fietsavonturen

Kies voor gemoedsrust tijdens je fietstochten. Wij zijn er om je te helpen met het afsluiten van de perfecte fietsverzekering. Of je nu een recreatieve fietser bent of dagelijks je fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, wij staan aan je zijde. Jouw fietsavonturen beginnen bij ons met de juiste bescherming.

Wil je meer informatie? Bel dan gerust onze verzekeringsadviseurs voor hulp. Ze helpen je graag om je reis met de camper zo onbezorgd mogelijk door te laten gaan. Ook in het buitenland of onderweg. Wij staan voor je klaar.

Team Particulier