Luyten logo icon Luyten logo

Ongevallenverzekering

Een ongeluk kan overal en altijd gebeuren. Thuis, op het werk, tijdens het sporten of zelfs in het verkeer. Op zo’n moment kunnen jij of je dierbaren rekenen op de adviseurs van Luyten. Want het laatste waar jij of je dierbaren zich zorgen over willen maken zijn de kosten van ziekenhuisopnames, blijvende invaliditeit, of erger nog, overlijden. Dat is waar een ongevallenverzekering voor bedoeld is. Het dekt de extra kosten, zodat je kunt rekenen op financiële zekerheid na een ongeval.

Aandacht voor jouw welzijn

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Jouw gezondheid en die van je gezin zijn van het grootste belang, vooral na een ongeval. Maar ook je financiële situatie speelt op dat moment een cruciale rol. Je wilt niet nog eens geconfronteerd worden met onverwachte hoge kosten. Het is geruststellend om te weten dat dit goed geregeld is. Bij Luyten in Etten-Leur doen we dit graag voor jou. Onze verzekeringsadviseurs luisteren naar jouw wensen en stellen een op maat gemaakt voorstel op. Zo kun je de ongevallenverzekering afsluiten die perfect bij jou past. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Maak snel een afspraak en kom bij ons langs.

Verschillende soorten ongevallenverzekeringen

Sommige werkgevers bieden een collectieve ongevallenverzekering aan. Als dit in jouw situatie niet het geval is, kun je zelf actie ondernemen. Wist je dat er talloze opties zijn als het gaat om ongevallenverzekeringen? Je kunt kiezen voor een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden, een periodieke uitkering bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid, of zelfs een dagelijkse uitkering bij ziekenhuisopname. Vraag onze adviseurs in Etten-Leur om meer informatie. Samen bespreken jullie de mogelijkheden en ontvang je een passend advies. Wel zo makkelijk, toch?

Ongevallenverzekering afsluiten

Wil je graag een ongevallenverzekering afsluiten? Onze adviseurs in Etten-Leur staan voor je klaar! Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen of een afspraak te maken. Bij Luyten kun je op ons rekenen.

Team Particulier