Ongevallenverzekering

Een ongeval kan bij iedereen en overal gebeuren. Thuis, op het werk, bij de sportclub of in het verkeer bijvoorbeeld. Dan is het laatste waar jij of je familie zich druk over wil maken de kosten voor ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of erger: bij overlijden. Hiervoor is de ongevallenverzekering bedoeld. De extra kosten worden dan gedekt zodat je kunt vertrouwen op financiële zekerheid na een ongeluk.

Eerlijk en persoonlijk advies

Jouw gezondheid en die van je gezin staan voorop. Zeker bij een ongeval. Maar ook je financiële situatie is op dat moment belangrijk. Je wil niet ook nog voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Het is dus wel zo fijn als dat goed geregeld is. Bij Luyten in Etten-Leur doen we dat graag voor je. Onze verzekeringsadviseurs luisteren naar jouw wensen en maken een voorstel op maat. Zo sluit je de ongevallenverzekering af die bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom snel eens langs voor een afspraak.

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Soorten ongevallenverzekeringen

Sommige werkgevers regelen een collectieve ongevallenverzekering voor je. Is dat in jouw situatie niet zo? Doe het dan zelf. Wist je dat er veel verschillende opties zijn als het gaat om ongevallenverzekeringen? Je kiest voor een vast bedrag bij invaliditeit of overlijden, een periodieke uitkering bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid of een uitkering per dag bij ziekenhuisopname. Vraag er eens naar bij een van onze adviseurs in Etten-Leur. Samen lopen jullie de mogelijkheden door en krijg je een advies. Makkelijk, toch?

Ongevallenverzekering afsluiten

Wil je je ongevallenverzekering afsluiten? Onze adviseurs in Etten-Leur staan voor je klaar! Loop eens binnen of maak een afspraak.

Team Particulier