“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Ongevallenverzekering

Op moment dat uzelf met een ongeval te maken krijgt thuis, op het werk, bij de sportvereniging of in het verkeer wilt u of uw gezin niet denken aan kosten voor ziekenhuisopname of blijvende invaliditeit of nog erger, bij overlijden. Deze extra kosten worden afgedekt met een ongevallenverzekering waardoor u geniet van financiële zekerheid na een ongeluk.

Eerlijk en persoonlijk advies

Wij begrijpen als geen ander dat uw gezondheid en de financiële zekerheid voor uzelf als gezin belangrijk is. Vandaar dat u goed verzekerd wilt zijn als u te maken krijgt met een ongeval, zodat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Onze onafhankelijke ervaren adviseurs nemen uw wensenlijst ten aanzien van soort uitkering en dekkingen met u door en maken aan de hand daarvan een op maat gemaakt voorstel. Op die wijze sluit u de juiste ongevallenverzekering af zonder verzekert te zijn voor onnodige zaken.

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw ongevallenverzekering.

Verzekeringskaart ongevallenverzekering

Polisvoorwaarden gezinsongevallen

Polisvoorwaarden ongevallenverzekering

Soorten ongevallenverzekeringen

U als verzekerde kan zelf bepalen in welke mate u voor ongevallen verzekert wilt zijn. U kunt kiezen voor een vast bedrag bij invaliditeit of overlijden of een periodieke uitkering bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid of een uitkering per dag bij ziekenhuisopname. Wij kunnen met u de mogelijkheden doornemen en u voorzien van een passend advies voor uw ongevallenverzekering. Zo kan het zijn dat u via uw werk al geniet van een collectieve ongevallenverzekering.

Ongevallenverzekering afsluiten

Op moment dat u een ongevallenverzekering wilt afsluiten voor het ondervangen van financiële zekerheid, staan onze medewerkers paraat om u te ontzorgen. Loop bij ons binnen of neem contact met ons op om een afspraak te maken waarin uw wensen gehoord worden. U maakt vervolgens de keuze welk voorstel het best qua verzekering bij uw wensen past.

Team Particulier

Arko de Hoon
Mede-eigenaar
Céline Vugts
Mede-eigenaar