Luyten logo icon Luyten logo

Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer uw organisatie als gevolg van waterschade of brandschade naast daadwerkelijke schade aan pand, inventaris of goederen ook met bedrijfsstilstand geconfronteerd wordt, zorgt dit voor inkomstenverlies. Met een bedrijfsschadeverzekering stelt u de bedrijf continuïteit van uw onderneming veilig. Enerzijds dekt het alle kosten om uw onderneming zo spoedig mogelijk weer operationeel te krijgen en anderzijds worden kosten als loon en huur afgedekt zodat u deze kunt doorbetalen.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zelf vergelijken en afsluiten van uw zakelijke schadeverzekeringen of uitbesteden ervan? De keuze is aan u. Wij nemen u het werk uit handen door een verzekeringsadvies op maat afhankelijk van uw bedrijfsrisico’s voor te leggen tegen de meest voordelige premies. De onafhankelijke adviseurs geven u een betrouwbaar en concreet advies welke bedrijfsschadeverzekeringen het beste bij u passen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Contact

Kenmerken bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering fungeert als een soort vangnet zodat uw bedrijfsprocessen kunnen doorgaan wanneer u getroffen bent door schade als gevolg van brand, wateroverlast, inbraak en vandalisme. Met uitkering van de bedrijfsschadeverzekering:

  • Kunt u vaste lasten zoals huur en salarissen door blijven betalen;
  • Zijn extra kosten gedekt om het bedrijf na schade weer spoedig operationeel te krijgen;
  • Ontvangt u compensatie voor verlies van aangetoonde brutowinst.

Schades door een aardbeving of overstroming worden niet door de bedrijfsschadeverzekering gedekt. Vraag onze verzekeringsadviseurs voor alle voorwaarden.

Team Zakelijk